rss
twitter

    31 Ağustos 2009 Pazartesi

    TSL 4.Hafta || Beşiktaş - Gaziantepspor

    Tekrar merhaba,
    Öncelikle yazıya başlarken Beşiktaş'ımızın bu hafta nasıl galip geldiğimi anlatmak isterdim. Ne yazık ki neden berabere kaldığımız anlatmak zorundayız.
    Bunlardan birinci etken şans faktörü. Tarihde görülmemiş şekilde oldukça şanssız başladı sayın Denizli. Çok değil sadece Cuma ve Pazar akşamı 90+3 ncü dakikadaki kareler tam tersi sonuçlansa, yani Ekrem'in vuruşu gol Alex'in kafası direkten aut olsa puan farkı şuan 6 olmayacak sadece 2 olacaktı. İşte futbol böyle bir oyun.
    Maçın içine girersek, geçen yazımda da bahsettiğim gibi Serdar Özkan bu takıma girecektir ve sonunda da girdi de. Aslında Ernst ile beraber sahanın en iyisiydi. Hatta Cuma gecesindeki performansı Ernst'den bile iyiydi.
    Peki neden kazanamadık ? Çünkü Nihat ve Holosko'yu kazanmaya çalıştık maç boyunca. Peki ne yaptılar ? Hiçbirşey. Cuma akşamı 4-3-3 gibi gözüken aslında 4-2-3-1 gibi oynadığımız oyunda üç temel nokta vardı. Birincisi merkezdeki santrafor ikincisi orta alanın organizasyonunu yapan kişi ve kenarda oynayan forvetler ve onların yapacakları çapraz koşular.
    Nihat, Antalyaspor maçının ardından inişe geçti tekrar. Panik halinde oynuyor ve en kötüsü de takımın oyununu bozuyor. Gereksiz yan koşular yapıyor ve diğer arkadaşlarının işlerini zorlaştırıyor.

    Tello ise bu sezonun en kötü oyunlarından birini oynadı G.Antepspor karşısında. Umarım bu son olur çünkü bu kadar sakat oyuncunun yokluğunda bir de onun formsuzluğu gerçekten keyifleri kaçırıyor. Şu bir gerçek ki sistemin işlemesi için o ve onun bölgesinde oynayacak olan oyuncuların oldukça üretken olması gerekli.
    Serdar Özkan ise vasatın üstünde bir akşam oynamasına rağmen hücumdaki o özellikle Nihat'ın yol açtığı belirsiz ve panik hücum şekli yüzünden başlattığı ataklar saman alevi gibiydi.
    Holosko ise 90 dakika boyunca tamamen kayıptı. Bence kendisine gelmeli. Çünkü bu takımın ona ihtiyacı var.
    Bir 90 dakika da böyle geçti, iyi şeyler yok mu ? Elbette var. Takım savunması var, orta saha daki direnç ve tempolu oyun var fakat artık biz de taraftarlar da skor görmek istiyoruz.
    5 atana da 3 puan veriyorlar 1 atana da.
    Sayın Denizli her ne yapacaksa bir an önce yapmalıdır. Çünkü Super Lig de öncelik atmaktır yemek değil.
    Ne yazık ki tren de kaçmak üzere.

    1 yorum:

    Adsız dedi ki...

    Nihat'ın tekrardan inise gectigine katılmıyorum. Nihat Galatasaray macı ile beraber gollerine başlıyacagına umut ediyorum.