rss
twitter

    2 Ağustos 2009 Pazar

    Türk Telekom'dan Bir Transfer Daha

    Mallet ve Owens transferleri ile kadrosu guçlendiren Türk Telekom, Fransa Ligi takımlarından Nancy'de forma giyen Lamayn Wilson ile sozleşme imzaladı. Lamayn Wilson geçen sezon Fransa Liginde 12.7 sayı 6.2 ribaund ve 1.2 asist istatistikleri ile oynadı. Kariyerinde de daha önce Ludwigsburg -Cholet -Cantu ve Asvel takımları bulunmakta.

    Yeni gelen transferlerde gösteriyor ki Türk Telekom'da bu sezon bütce de kısılma söz konusu gibi. Geçtiğimiz yıllarda önemli isimleri kadrosuna katan Telekom üç ayrı pozisyona yaptığı Mallet-Owens-Wilson transferleri ile kağıt üzerinde Efes Pilsen ve Fenerbahçe dışında diğer takımlardan çok daha üst seviyede isimler değil. Bu arada Wilson 4 numaralı pozisyonda görev aldığı için Bayramovic'in takımda kalıp kalmayacagı da soru işareti olarak gündemini koruyor. Anlaşılan bu sezon da Fenerbahce-Efes Pilsen finaline şahit olacaz gibi. Gerçekten kadro olarak bu iki klup makası iyice açtılar.

    2 yorum:

    turgay dedi ki...

    once bayan voleybol subesını kapattı telekom yonetımı arkasından baskeybolda butce kısıtlamasına gıdıyorlar.. sanırım onlarda asıl reklamın futbol da oldugunu gorduler kı 3 buyukler basta olmak uzere her turu futbol organızasyonuna sponsor oluyorlar.. bu turk basketbolu acısından cok buyuk bır yenılgıdır bence..ve ulker ın bu pıyasada tekellesmesı acısından da buyuk bır adımdır.. gelecek yıl basketbol subesıde kapanırsa telekomun cok sasırılmamalıdır bence.. gıdısat onu gostermekte..

    asist time dedi ki...

    haklısın zaten gecen sezonlar da Galatasaray ile birleşme dedikoduları sıkca yayılmıştı. Ama Ankara basketbolu için de boyle bir birleşme sorun yaratıcagından simdilik zor gozukuyor.