rss
twitter

    26 Ağustos 2009 Çarşamba

    Basketbol Gündemi


    Son 2-3 gün içerisinde Basketbol da yaşanan olayları toparlamak istedim;

    - Fenerbahce Ulker'de bu hafta önemli gelişmeler yaşandı. Oncelikle Türkiye'de çok iyi bir sezon geçirip Nba'ye tranfer olan Tarance Kinsey, Fenerbahce Ulker'e geri döndü. Hiç şuphesiz Fenerbahce Ulker adına çok önemli bir transfer hamlesi. Kinsey hem savunmada hem de hucumda takıma direk katkı sağlayabilen ve Euroleague'de önemli maçlarda takımın direncini direk yukarıya taşıyabilecek seviyede bir oyuncu. Kinsey transferi ile beraber Fenerbahce Ulker inanılmaz bir dış rotasyona sahip oldu; Kinsey - Greer - Preldzic -Giricek - Omer - Mrsic. Gecen sezon sakatlıklardan oturu bir turlu istenilen katkıyı veremeyen Giricek'in akıbeti ise Kinsey ve Greer transferi ile daha bir merak konusu oldu.

    - Gündemin yoğun takımı Fenerbahce Ulker'de bu hafta içerisinde basketbol da kariyerinin son yılını yaşayacak olan Damir Mrsic ile kontratını 1 sene daha uzattı. Yeni transfer Lynn Greer ise Acıbadem Hastanesinde kontrolden gecti. Greer, genel cerrahi, iç hastalıkları, ağız-diş sağlığı, göz, kulak burun boğaz ve efor testi gibi bir dizi testlerden gecti.

    - Onceden bahsettiğimiz gibi Kepez Belediyespor'da Halil Uner'den boşalan koçluk görevine getirilmesi düşünülen Çetin Yılmaz, Kepez Belediyespor'un teklifini kabul etmediğini açıklamış.

    - Daha önce Beşiktas Cola Turka ile idmanlara çıkan Cem Coskun Besiktas ile sozlesme imzaladı.

    - Besiktas altyapısından yetişen ancak A takım seviyesinde hiç forma şansı bulamayan Oyak Reno da geçirdiği başarılı sezonların ardından adını sıkca duydugumuz Özgür Bıyık Anıl'ın haberine göre basketbolu bırakmak zorunda. Aort damarının genişliğinin normalden 2 kat fazla olması neticesinde bu kararı almak zorunda kalmış. Buradan geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Yanılıyor da olabilirim ama sanırım aynı hastalığa Turiaf'da yakalanmıştı.

    Hiç yorum yok: