rss
twitter

    10 Ağustos 2009 Pazartesi

    TSL'de 1.Hafta'nın Panoraması

    Haftanın Takımı: "Trabzonspor"



    Sivasspor her ne kadar lige hazır olmasa da Trabzonspor'un deplasman da gösterdiği performans takdir edilmesi gerekir. Ozellikle cok iyi ayaga pas yapan topu kanatlardan cizgiye indirip dışarıya cok rahat servis saglayan yani cok farklı hucum rotasyonlarına sahip bir takım huviyeti içerisindelerdi.

    Haftanın Oyuncusu: "Arda Turan"

    Fazla bişey bahsetmeye gerek yok kaptanlık pazubandı ile cıktıgı ilk maçta yine kendini herkese hayran bıraktı. Umarım en yakın zamanda Avrupa'nın iddalı takımları forması altında da izleriz.

    Haftanın Teknik Direktoru : "Hugo Broos"



    Ilk geldiğinde inanılmaz elestiri almıstı ama anlasılan coğu kişi lafları yiyecek gibi duruyor cunku Hugo Broos ilk macta da gosterdi ki tam bir sistem kocu bu sezon isminden sıkca bahsedicez gibi.

    Haftanın Hayal Kırıklığı: "Mert Nobre"

    Yine kacırdıgı gollerle taraftarlara sac bas yoldurttu hele ki 6 pas dan kacırdıgı gol Super Kupa macında kacırdı golden daha kolaydı.

    Haftanın Hakemi: " Halis Ozkahya" (Sivasspor - Trabzonspor)



    Cok basarılı bir mac yonettiğini dusunuyorum. Sezonun ilk maçı olmasına rağmen gecen sezonu 2. ve 3. sırada tamamlayan takımların oynadıgı maç da cok başarılı yonetim sergiledi.

    Haftanın Sürprizi: "Diyarbakırspor"

    Daha 2 hafta öncesine kadar 14 oyuncusu bulunan takıma; gecen hafta da Ayman ve birkac yabancı oyuncu daha transfer eden Diyarbakırspor lige flas transferler ile baslayan Ankaragucu ile 2-2 beraber kaldılar. Isin ilginc tarafı 3 dklık özetle pek bir fikir sahibi olamasak da Ankaragucu'nun attıgı gollerde sadece Ceyhun'un kişisel başarıları oldugunu da unutmamak gerekir.


    Haftanın Golü; "Ibrahim Akın"


    Aslında üç gol arasında kaldım diyebiliriz; Ceyhun Gulselam - Julio Cesar ve Ibrahim Akın. Ama Ibrahim Akın'ın tabuları yıkarcasına attığı golu haftanın golu olarak dusundum, bir de eski takımına karşı golu atması da farklı bir anlam kazandı.


    Hafanın Sözü: "Adnan Dincer " (BJK TV)

    Nobre hep ondan beklenen şeyi yapıyor ama ondan artık beklenmedik hareketler de bekliyoruz. (Ornek benden olsun; Misal Gol Atmak gibi ...)

    Haftanın Ilk 11'i

    Football Fans Know Better

    Hiç yorum yok: