rss
twitter

    1 Ağustos 2009 Cumartesi

    Onur Bayramoğlu Beşiktaş'da !


    Oyuncu hakkında bilgi sahibi olmadıgımız için resmi bilgileri sunmak daha sağlıklı olacaktır;

    Bozüyükspor'un başarılı futbolcusu Onur Bayramoğlu Beşiktaş Futbol Kulübüne 5 yıllık imza attı.

    Bir süredir Onur için Trabzonspor Kulübü ile temasta olan Bozüyükspor son anda Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.Trabzonspor Kulübünün Onur'un bonservis bedelini geniş zamana yayarak ödemek istemesi Bozüyükspor'un bu transferden vazgeçmesine neden oldu.Dün ani gelişen transferle Beşiktaş'lı olan Onur Bayramoğlu'na bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.


    http://www.bozuyuk11.com/?part=haber&gorev=oku&id=87534


    Reserve yani A2 takım oluşumu sayesinde bu tur genc oyuncuların transferleri daha fazla artmasını bekliyorum. Cok yetenekli oyuncu oldugunu soylenmekte umarım ileride cok faydalınırız.

    Onur, 2 sezon önce Eskişehir DSİ Bentspor'da 20 maçta 19 gol atmış. Onur , gecen sezon da transfer olduğu Bozuyükspor'da ise sakatlığı nedeniyle sadece 9 maçta forma giyebilmiş ve 1 gol atabilmiş.

    Daha once de Bozüyükspor Başkanı Yalın Zeybek, Onur'u Fenerbahçe'nin yanı sıra G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da istediğini belirterek, "En fazla parayı veren kulüp Onur'u alır" şeklinde görüş belirtmişti. Sporcu bir aileden gelen Onur'un babası milli masa tenisçi, annesi ise eskrimci ve voleybolcu.

    Bu arada "Dar Alanda Uzun Paslar" adlı blogda Onur hakkında cok geniş bir değerlendirme yazısı yazılmış, genc oyuncu hakkında doyurucu bir yazı olmus;

    Bozüyükspor yazılarımı blogu yakından takip edenler bilecektir. İşte o Bozüyükspor, -büyük bir ihtimalle- tarihinde ilk kez ulusal takıma bir oyuncu verdi; bu sezon Eskişehir DSİ Bentspor'dan alınan Onur Bayramoğlu. 4 ocak 1990 Eskişehir doğumlu Onur, orta sahanın ortasında görev yapıyor ve uzun boyuna rağmen(1.86 cm) tekniğiyle dikkat çekiyor. TFF 2. lig'de bu sezon o kadar çok maç seyrettim ki Onur gibi ayaklarına hakim ve hem sol hem de sağ ayağını kullanabilen bir futbolcuya rastlamadım. Bozüyükspor, sezona 5'te 0 yaparak başlamıştı ardından teknik direktör değişikliği geldi ve göreve Güngören Bld. Spor'un eski teknik direktörü Mustafa Serin getirildi. Serin'in gelişiyle birlikte Onur'un da futbol tarzı pozitif yönde değişikliğe uğradı. Eski teknik direktör İsmail Ertekin döneminde Onur, daha ziyade yedekten oyuna giren, girdiği zaman çok koşmayan, futbolun sadece rakip yarı alandaki işlerini yapan "bildiğimiz" teknik futbolculardan biriydi. Serin, takımın başına geçer geçmez Onur'u ön libero gibi bir göreve soyundurdu. Belki tam olarak ön libero oynamıyordu ama eski mevkisinden birkaç adım geriye çekilmişti ve en önemli fark, artık ilk 11'de sahaya çıkıyordu.
    Geçen hafta, Bozüyükspor'un Gebzespor'u 1-0 yendiği maçta stadyumdaydım. Deniz Kolgu'nun takımdan gönderilişiyle birlikte orta sahanın tüm yükü Onur'un omuzlarına kalmıştı. Maçın tek golünü yine Onur attı. Ceza yayının üstünden çektiği şut, kalecinin müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Ki Onur, o maçta uzaktan bir çok şut çekti ve o şutlar ya kaleyi birkaç cm ile sıyırdı ya da kaleci tarafından kurtarıldı. Yani demek istediğim; Onur, uzaktan da gayet sağlam şutlar atıyor. Onun "minare"cilik çalıştığını şu ana kadar hiç görmedim. Onur'un Bozüyükspor'la 31 mayıs 2011'e kadar sözleşmesi var. Fakat sözleşmenin sonuna kadar Onur Bayramoğlu'nu elimizde tutabileceğimizi düşünmüyorum. Daha ara transfer döneminde bile birçok gazetede Onur'la ilgili haberler yazılıp çizildi. Şunu açık söyleyeyim, Onur'u transfer eden kulüp çok büyük bir iş yapmış olur. Bunu futbolculuğu için değil; karakteri ve sporcu kökenlerine bakarak da söylüyorum. Babası eski milli masa tenisi sporcusu; annesiyse Bentspor'un voleybol branşında yıllarca kaptanlık yapmış bir isim. Sanki Onur'un menajeriymişim gibi bir yazı oldu ama onu bir kez seyretseniz aynı duygulara siz de kapılırsınız. Bence bu ismi bir kenara not edin çünkü ileride lazım olabilir.

    Hiç yorum yok: