rss
twitter

    19 Ağustos 2009 Çarşamba

    Rafael Van Der Vaart In Bobo Out (Mu) !


    Geçen hafta Van Der Vaart ile alakalı bazı yerlerden gorusuldugune dair bilgiler paylasıldıgı için post atmıştık. Ama 1 hafta boyunca basından bile ses cıkmayınca anlaşılan Van Der Vaart'ın da Deco gibi gelmek istemediği düşüncesine kapıldık.

    Ancak bugün sabah saatlerinde gördüğüm Şansal Büyüka'nın ; "Bu arada Yıldırım Demirören’in Real Madridli bir oyuncuyu alacağı söylendi. " Sözü ve öğle arası Beşiktas'ın ilk defa karşılaştığımız Bobo için yaptığı resmi açıklama ile beraber son olarak da akşam saatlerinde Ertem Şener'in Başkan Yıldırım Demirören'in Ispanya'ya gittiğini söylemesi, bize "yoksa" dedirttirmeyi basardı. Aslında gündem içerisinde ki hareketlilik önemli bir transfer umutlarını kat ve kat arttırmış durumda. Böyle bir transfer demek prestij,popularite hepsi bir kenara en az 1 milyon forma satarsın ki (bu kadar yıldız ozlemi ile yanan ve beklentisi bu kadar yuksek taraftar varken) 1 milyon forma da 80 liradan 80 milyon eder. Yüzde 40 ını bile kazansan direk oyuncunun butun maliyetini karsılarsın.

    Takımda en son gitmesini istediğim oyuncuların başında gelir Bobo ama eğer Vaart ve onun kalitesinde oyuncu alınacaksa da Bobo'nun yollanmasına bile razıyım.

    1 yorum:

    Adsız dedi ki...

    Bütün bu gelişmeler beni de umutlandırmıştı ama St.Etienne'in Sanago transferiyle yine başladığımız noktaya döndük.