rss
twitter

    19 Ağustos 2009 Çarşamba

    Eurobasket 2009'a Doğru #1 || Eşleşme Analizi


    2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası yaklaşırken ve hazırlık maçları da sürerken artık yavaş yavaş grubumuzda ki rakipleri tek tek analiz edebiliriz. Öncelikle Polonya'da düzenlenecek Avupa Şampiyonasında grubumuz da ev sahibi Polonya, Bulgaristan ve Avrupa Basketbol'un da önemli söz sahibi olan Litvanya ile eşleştik.

    Diğer grupları ele aldığımız da çok avantajlı bir gruba duştuk. Dunya Şampiyonasında 2 kez yendiğimiz Litvanya ile grupta namağlup liderlik için mücadele edeceğimizi dusunuyorum.


    Gruptan ilk 3 takım C grubunun ilk 3 sırasında ki takımları ile birleşerek 2.turda yeni bir grup oluşturulacak. C grubuna bakacak olursak da, turnuvanın en zor grubu diyebiliriz; Ispanya-Sırbistan ve Slovenya. Eğer ki ilk turda namağlup çıkabilirsek Ispanya'nın ardından iyi bir avantaj yakalayabiliriz ama Litvanya grup liderliğini namağlup olarak cıkarsa ilk 4 için muhakkak Sırbistan - Slovenya - Ispanya uclusunden en az 2 galibiyet almamız gerekecek. Cunku 2. turdan 4. çıkmak bizim için hayal kırıklığı olabilir.

    Hiç yorum yok: