rss
twitter

    6 Ağustos 2008 Çarşamba

    Türkiye'nin 1 numaralı spor sitesi; Ajansspor


    Açıkcası Mart ayından bu yana ( vay be nerdeyse 6 ay olmus) bunyelerinde bulundugum ve çok saygın insanların bulunduğu ajansspor sitesi 7. yaşını kutluyor. Bu işi sadece hobi olarak yapsam da böyle bir ekip için de yer aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum çunku bu denli saygın,emek harcayan ve birçok yalan haberleri minimize etmeyi başaran bir ekip de bulunmak hayatın her alanında iş disiplini açısından büyük bir tecrube kazanmamı sağladı.  Futbol dışında Basketbol, Voleybol ve birçok spor dalında da elinden geldiğince emek harcayan arkadaşların bulunması da neden Turkiye ' nin en cok ziyaret edilen sitelerinden biri olduğunun açıklayıcısı olmalı. Böyle bir sitenin varlığı Türk Sporu açısından her daim çok büyük önem arz edecektir.

    *******************************************************************************

    www.Ajansspor.com 7. Yılını kutluyor. 

    6 Ağustos 2001 yılında yayın hayatına başlayan Ajansspor.com aradan geçen 7 yıllık süreçte, kullanıcılarının ve spor camiasının ilgisi ile büyüdü, “Türkiye'nin 1 numaralı spor portalı” halini aldı. 

    Türkiye 7 yıl önce www.ajansspor.com ile tanıştığında, internette spor haberciliği yapan kurum neredeyse yoktu. Yıllarca bir elin parmaklarını geçmeyen rakibimiz oldu. 
    Şimdi büyük bir aile ile yola devam ediyoruz. Biz bu dev aile içinde güçlü olduğumuzu hissediyor, sizlerle daha da güç buluyoruz. 
    7 yıllık birikimimizle, yolumuza çizgimizden sapmadan devam ediyoruz. 
    Her geçen başarılı yılın gururuyla, kullanıcılarımızın sevgisiyle güçleniyoruz ve hedef çıtamızı daha da yükseltiyoruz. 
    “Ajansspor Fan Grubu” bile oluşturacak kadar sitemize bağlı olan, yıllardır açılış sayfası olarak Ajansspor.com’u kullanan, seven sevmeyen herkese teşekkür ediyor, bizden desteğini esirgemeyen tüm kullanıcılarımız ile spor camiasına saygılarımızı sunuyoruz.. 

    -NEDEN AJANSSPOR.COM?- 
    Biz Ajansspor.com ekibi olarak yıllardır emek verdiğimiz sitemizi seçmek için birçok neden sunabiliriz. Bunlardan bazılarını aşağıda bulabilirsiniz.. 
    Siz sayın kullanıcılarımız da “Neden Ajansspor.com?” sorusuna yorum kısmından göndereceğiniz görüşlerinizle yanıt verebilirsiniz.. 

    -KURULDUĞU GÜNDEN BERİ İLKELİ- 
    Ajansspor.com, 2001 yılında internet dünyasına adım attığı ilk günden bu yana kesintisiz ve ilkeli yayın anlayışı ile kullanıcılarına en zengin içerikli spor haberlerini sunmaktadır. 
    “Anında, Tarafsız spor haberciliği’’ ilkesini benimsemiş olan ve kategorisinde birçok ilklere imza atan Ajansspor.com, kazandığı gurur verici ödüller ile başarısını ispatlamış, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ve en beğenilen spor sitesi unvanlarını elde etmiştir. 

    -SAYGIN ÖDÜLLER- 
    Kısa bir süre içerisinde başarılı haberciliği ile dikkat çekmeyi başaran Ajansspor.com, Türkiye’nin spor haberlerine en hızlı ve doğru şekilde ulaşabildiği adres haline gelirken, çarpıcı röportajları ve haberleri ile de bu başarısını saygın kuruluşlardan elde ettiği çeşitli ödüllerle taçlandırmıştır. 
    Ulusal basın tarafından da başarısı defalarca takdir edilen Ajansspor.com; 
    “Sportföy 2002- Türkiye’nin En iyi Spor sitesi”, “2003 Altın Örümcek - Türkiye’nin En iyi 2. Spor sitesi”, “2004 Altın Örümcek - Türkiye’nin En iyi spor sitesi” ödüllerinin yanı sıra, çeşitli spor kuruluşları tarafından da defalarca “Türkiye’nin En iyi spor sitesi” ödülüne layık görülmüştür. 

    Ajansspor.com’un kazandığı ödüller arasında hiç şüphesiz en önemlileri ise; 2005 yılında bir internet sitesine ilk kez ödül veren Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden aldığı “Onur Ödülü” ile 2006 yılında yine bir internet sitesine ilk kez bu onuru yaşatan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nden kazandığı “TMOK Olimpiyat Meşalesi Ödülü” dür. 

    -ÖNEMLİ BAŞARILAR- 
    İnternette haber yayınlamamanın önemini çok iyi bilen Ajansspor.com, Türkiye’ye kurulduğu günden bu yana haberi en hızlı aktaran kurum durumunda. 

    Türkiye, gündem yaratan yüzlerce haberi ilk kez Ajansspor.com’dan okudu, Türkiye’de gündem defalarca Ajansspor.com’un röportajlarıyla belirlendi. Bunlardan en çok göze çarpanları ise Ajansspor.com’un 2002 yılında Fatih Terim’in Milan’dan kovulması haberini Türkiye’ye ilk kez duyurması, 2005 yılında G.Saray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy’un gündem yaratan “Fenerbahçe bizi geçti” açıklamasını Ajansspor.com’a yapması ve 2008 yılında Türkiye’nin, Fenerbahçe’nin “Aragones ile Güiza”nın transferinin kesinlikle gerçekleştiği haberini 1 ay önceden Ajansspor.com’dan öğrenmesi sayılabilir. 

    -HER SPOR DALINA AYRI ÖNEM- 
    Türkiye’de ve Dünya’da gelişen tüm spor haberlerini kullanıcılarına sunmanın yanında, sadece futbola değil, tüm spor dallarına verdiği önemle de “spor portalı” unvanını hak eden Ajansspor.com, bu özelliği ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır. 

    Tüm spor dalları hakkında günün her anında geniş ve doyurucu haberleri ile yayın yapan Ajansspor.com, sporseverlerin habere ilk ve doğru olarak ulaşabildiği bir spor platformu olmuş, ayrıca internette sporla ilgili bilgi arayan herkesin kılavuzu halini almıştır. 

    -İLKLERİN SPOR SİTESİ- 
    Sporun gündemini en hızlı ve doğru şekilde takip eden, son dakika haberleri, geniş haber arşivi, fotoğraf galerileri, video sayfaları, seçkin yazar kadrosu, tüm spor dallarının puan durumları, fikstürleri, istatistikleri ile spor takımları için özel hazırladığı sayfalar ve spor organizasyonları için oluşturduğu benzersiz bölümlerle öne çıkan Ajansspor.com, bu özellikleriyle sporseverler tarafından “vazgeçilmezler” arasına girmiştir. 

    Tasarımıyla da ilkleri başaran Ajansspor.com, Türkiye’de ilk kez 2002 yılında hizmete soktuğu “Canlı Anlatım” ve “Canlı Skor” sayfaları ile bu alanda bir ilk olurken, çeşitli bilgi ve spor yarışmalarıyla da interaktif bir platform halini almıştır. 

    Halen devam etmekte olan “Ödüllü spor bilgi yarışması” ve “Skor Tahmin Oyunu” ile yakın zamanda yeniden faaliyete geçecek olan “Fantasy Futbol” sayfasıyla kullanıcılarına spor bilgilerini yarıştırabilecekleri bir alan yaratan Ajansspor.com, çok yakında başlatacağı “Tahmin Ligi” projesiyle de farklı spor dallarının birleşiminden oluşacak bir yarışmaya imza atmaya hazırlanmaktadır.


    http://www.ajansspor.com/ajansspor/gnel/h/20080806/ajansspor_7_yasinda.html

    Hiç yorum yok: