rss
twitter

    7 Ağustos 2008 Perşembe

    Bu Cocuğa Dikkat ; Jaycee Carroll



    Gunde 500 şut idmanı ve çok yuksek bir basketbol IQ su onun adı Jaycee Carroll. Draftlardan hemen sonra yaptığım listeyi bir cogunuz hatırlar saolsun listeden sonra Ahmet Hoca ile en son msn de ki görüşmemizde Lofton ı alacağını ifade ediyordu ve tranferi gercekleştirdi. Ona aslında Jaycee Carroll' ı da onerdim onun da listesinin başında imiş ancak onun NBA kovalayacagını herkes bildigi için bu kadar sure bekleyemeceğini soylemişti. Ve McCalebb u getireceğini ifade etti. Gercekten Ahmet Hoca yı Avrupa da veya NBA de GM olarak gorsek azdır yani.

    Haziran ayında birkaç arkadaş için yaptıgım listeye ufak bir geri donersek;

    http://asisttime.blogspot.com/2008/06/sira-kefedilmeyi-bekleyen-undraftlarda.html

    ***************************************************************

    - Jaycee Carroll

    2007 NBA Draftında son anda ismini sildiren Carrol belki de büyük bi hata yaptı ve bu sezon da draftlarda seçilemedi. Konferansında yılın en iyi oyuncusu seçilen Carroll sons senesinde yuzde 50 lik bir üçlük isabet oranı tutturdu. NCAA kariyeri boyunca da yuzde 46.5 lik bir üçlük isabet oranına sahip. NCAA in en skorer oyuncularından biri olan Carroll ı diğer skorerlerden ayıran en büyük özellik ise Jump Shot’ları. Konferans ve Kolej tarihine ismini yazdırmasına karşın NBA olamamasının da en büyük göstergesi savunması olarak lanse ediliyor. Fiziksel olarak Nba için yeterli seviyede olmayan Jaycee Carroll ın sırf skorerliğini baz alarak cok rahat Avrupa da üst düzey seviyelere geleceğine inanıyorum.
    *****************************************************************************

    Jaycee Carroll için bu bilgiler hem de hazırladıgım rapor için gercekten az bile soylemişim net ortamına oyuncular için ifadeler farklı yerlerde karşıma cıktıgında dumur olsamda :) tanıyıp tanımayan herkes; Carrol için soylediği her olumlu sozu gercekten sonuna kadar hak ediyor ...

    Carroll bu sezon son ana kadar NBA kovalayacagından buyuk bi ihtimal NBDL de yapmak isteyecektir. Ancak bu oyuncuya Avrupa da 2-3 yıllık kontrat imzalamayı başaran klup gercekten ilerisi için cok ust duzey bir sutor takımına katmış olur ...





    Jaycee Carroll: 500 shots a day

    “His,” or he, is USU basketball star Jaycee Carroll, and he’s hoping to get the call from some NBA team even though he’s only a junior.

    500 Shots a Day
    There were two things that struck me about this line in the article
    1- He takes 500 shots a day
    2- That’s only a PART of his daily workout.

    This led me to ask the following of myself, which I invite you to also do.

    1- Is there anything, anything at all, that you do that you would call your “500 shots a day” preparation for your professional career?
    2- What is it?
    3- Is it helping you to get better (to be the best) at your profession?
    4- What else do you do as part of your DAILY “workout?”
    5- Are these things translating into skills/progression that translates into a more valuable you? . . . is it working? (Dollars follow value)*

    * More business. More sales. Better customer relations. More profit. Quicker turnaround. Etc…

    The Personal Brand
    The things is, we can talk all day about marketing our companies, products and services, but how well are we really building our personal brand? . . . more to come on the personal brand.

    Hiç yorum yok: