rss
twitter

    22 Temmuz 2009 Çarşamba

    Dön Artık "BOBO" !


    Catania maçını izlemediğim icin yapılan kafaca bitirmiş gibi yorumlara pek inanasım gelmiyordu ama şu fotoğrafı görünce yapılan yorumlara haklılık payı verip genel olarak da üzülmedim de degil hani. Sanki yüzünden mutsuzluğu okunuyor. Oysa ki her yaz döneminin en başarılı ve en neşeli oyuncusudur Bobo. Tigana döneminde kiralık sözleşmesi bittiğinde Mark Viduka ile anlaşılmasına rağmen Tigana'nın Bobo'yu istemesi ve Bobo'ya çok güvenmesi ile herşey başlayıp Beşiktaş forması ile en çok gol atan yabancı oyuncu dahi olmuştu. Hatta son Şampiyonlar Ligi serüvenimizde Liverpool ve Marsilya maçlarında bize 6 puan kazandıran yani galibiyeti getiren golleri atmıştı. Geçen sezon da son 10 hafta da ki performansı da son yılların en iyi forvet performansı olarak da tarihe geçecek cinstendi. Ama gel gör ki bir Olympiakos teklifi oyuncuyu nerelere getirdi. Merak ediyorum Bobo Olympiakos'un son transferlerden sonra forvet rotasyonunu gozden gecirdi mi?

    -Matt Derbyshire
    - Diogo
    - Jozy Altidore

    Zaten şu an için direk rotasyonda 3 yabancı forvetleri var yani Bobo artık Olympiakos'un seni transfer etmesi gibi bir olay soz konusu degil. Diğer konuşulan takım ise Shaktar Donetsk peki gecen senelerde Ukrayna da oynamam diyip Dinamo Kiev'in teklifini reddeden de sendin. Yani Ukrayna'da imkansız gibi gozukuyor.

    Almanya'dan da basında teklif geldiği soylense de resmi olarak herhangi bir acıklama da yapılmadı. Peki o zaman Bobo bu mutsuzluğun sebebi gercekten ayrılmak mı yoksam para mı ?

    Seni Bobo yapan klup merak etme hak ettiğini de er yada geç verir ama bu şekilde tavır yaparak değil. Umarım en yakın zaman da sol da ki fotograf gibi mutlu ve huzurlu biçimde Besiktas da cok daha iyi başarılar yakalarsın. Seviyoruz seni Bobo ...

    6 yorum:

    Kadir Er dedi ki...

    Medyada Matt Derbyshire'nin sakatlandığı haberleri dolaşıyor eklemek istedim.
    Ayrıca Bobo'nun Catania maçındaki kafaca bitirmiş yorumunu bende yapmıştım, kolay kolay oyuncu harcamayan biri olarak tekrar söylüyorum, Bobo'nun bir an önce transferi gerçekleşmelidir.

    asist time dedi ki...

    Oncelikle Derbyshire ile alakalı herhangi bir sakatlık haberi goremedim avrupa basınında bizim basınının sırf Bobo'ya yonelik haber yapmak için verdiği haberde olabilir:)

    Ben acıkcası Bobo'nun satılmasını istemiyorum. Her sene oyununu kat ve kat arttırıyor. Belki bir Lyon veya Porto değiliz ama onumuzde ki Şampiyonlar Liginde Bobo fiyatını en az 1.5 veya 2 ye de katlayacagını dusunuyorum.

    Elimizdekilerin degerini bilmek lazım Bobo'yu 3 sene sonra Milli Takım forması ile gordugumuzde uzulmemek icin biraz daha hoşgoru ile yaklaşmamız gerekebilir.

    Kadir Er dedi ki...

    3,5 senelik Beşiktaş futbolcusu aslında önümüzdeki sene devre arası 5 senesi dolunca acaba TC Vatandaşı yapabilir miyiz ?
    Sen milli takımı açınca aklıma girdi birden...

    asist time dedi ki...

    Daha once de boyle bir tartışma gecmişti ama sanırım vatandaşlığa geçmek eskisi kadar kolay değil.

    Adsız dedi ki...

    altidore yi ne zaman aldılar

    asist time dedi ki...

    Bayagı oluyor, kiralık olarak aldılar;

    http://sportsillustrated.cnn.com/2009/soccer/07/10/jozy.greek/index.html

    http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/07/11/1375702/villarreal-set-to-loan-jozy-altidore-to-olympiakos-report