rss
twitter

    23 Temmuz 2009 Perşembe

    Beşiktaş'da Yıldız Transfer Hedefi 3 || Julio Baqtista


    Şampiyonluktan bu yana yapılan transferler cok yerinde olmasına rağmen taraftarlar yıldız bir isim istiyor. Yapılan açıklamalardan sonra da beklentileri yükseldi. Son olarak Quaresma ismi sık sık gündeme gelmişti özellikle de dış basından ve agentlardan alınan haberler de Beşiktaş'ın dört koldan bir yıldız transferi aradığını da göstermekte.

    Once Mutu ve Quaresma sonra da Diego Buonanotte isimleri hem Avrupa gündeminde hemde kendi yerel basınlarında yer almıştı. Son olarak da romanews son dakika olarak gectiği haberde Julio Baqtista'nın Beşiktas'ın teklifine karşılık Roma'da kalmak istediğini söylemiş. Yönenilen isimler gerçekten maddi anlamda çok yüksek maliyetleri olan oyuncular. Anlaşılan Fulya'dan gelen ve şampiyonluk gelirleri ile birlikte bir yıldız isim transfer etme çabası 1 Eylul'e kadar devam edecek gibi. Umarım en yakın zamanda Beşiktas taraftarlarının özlemini duyduğu bir yıldız transfer gerçeklesir.


    Haberin Orjinal Italyanca metni;

    Julio Baptista ha voglia di riscatto. Dopo una stagione altalenante, il brasiliano vuole dimostrare tutto il valore e conquistarsi una maglia per il mondiale in Sud Africa. La Roma, però, deve far cassa e Julio potrebbe essere uno dei giocatori da sacrificare. L’ex Real Madrid ha già rifiutato le offerte di Besiktas e Panathinaikos e non sembra intenzionato a lasciare il club giallorosso. Romanews.eu ha ascoltato Herminio Menendez, agente di Baptista: “Julio vuole rimanere alla Roma. Il suo contratto scadrà tra tre anni e lui vuole rispettarlo. Si trova bene con l’allenatore e con i compagni. Besiktas e Panathinaikos? Un giocatore come Julio che gioca in un grande club come quello giallorosso, non può accettare queste destinazioni. Ripeto, lui vuole solo la Roma”



    http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/23/1399303/julio-baptista-wants-to-stay-with-roma-agent

    Hiç yorum yok: