rss
twitter

    4 Temmuz 2009 Cumartesi

    Bostjan Nachbar TBL'e Gelir Mi?


    Bostjan Nachbar'ı birçok basketbolsever 2003 Avrupa Sampiyonasında tanıdı. Tam bir takım oyuncusu olan Nachbar'a son gunlerde Olympiakos'dan sonra Turkiye'den bazı teklifler oldugu soylenmekte. Bilindiği üzere Nachbar da gectiğimiz donem Pargo, Garbojasa ve Delfino'nun yolunu izleyerek Rusya'da David Blatt'ın eski takımı Dinamo Moskova'ya astronomik bir rakam karşılığında 3 yıl için 9.6 milyon euro ya sozlesme imzalamıstı ama Rusya kariyeri fazla uzun soluklu olmadan takımından ayrılmıstı.





    Su anda bosta bakalım bu Turk takımı; Sloven hemşerilerin agırlıklı oldugu Fenerbahce'mi yoksa cok iyi bir 4 numara transferi hedefleyen Efes Pilsen mi ? Telekom'u saymıyorum cunku Bajramovic ve Umit Sonkol ile 4 numara pozisyon rostasyonunu ayarladılar. Ama bir gercek var ki Bostjan Nachbar transferini gercekleştirmeyi başaran takım kesinlikle Euroleague'de onemli seviyelere gelebilir.

    2 yorum:

    agopist dedi ki...

    Efes Kaki'yi gönderip göndermeme konusunda tereddütlü. Nachbar gibi biri alınabilecekse zaten Kaki'nin durmasına gerek yok. Ama bu adam 3 kuruşa da oynamaz. Yatırımı o seviyeye çekerler mi bilemiyorum.

    asist time dedi ki...

    Zaten Rusya'ya transferi cok astronomik bir ucret karsılıgı gerceklestirmişti. O rakamlara oynayabilecek bir oyuncu olmadıgı icin sezonu tamamlamadan yollar ayrıldı. Genel olarak Efes Pilsen'den ayrılan Engin - Cenk - Kakiousiz - Mustafa Abi nin toplam ucretleri 1.5 - 2 milyon arasında bu 4 oyuncunun takımdan ayrıldıgını dusunursek Nachbar Efes Pilsen icin o kadar da ucuk bir ihtimal gibi gozukmuyor.