rss
twitter

    6 Temmuz 2009 Pazartesi

    Besiktas'da Yıldız Transfer Hedefleri || Ricardo Quaresma - Adrian Mutu


    Once Aceto blogunda acıklandı ve Besiktas'ın Adrian Mutu'ya teklif yaptıgı ve bizzat Adrian Mutu'nun Besiktas'ın teklifini reddettiği bilgisi bizlerle paylasılmıstı.

    Son yıllarda neredeyse bir gazetenin bir takıma 3-4 ayrı yabancı oyuncu transfer ettiğini goruyoruz. Aslında bu tur gazetelerin artık taraftarlara hayal sattıgını ve bunların da hala okundugunu gormekteyiz.








    Ama bugun ogle saatlerinde ilginç bir dedikodu Italya basınına düştü;
    http://footballpress.net/?action=read&idsel=38802

    Beşiktaş'ın Ricardo Quaresma ile ilgilendiği ve 11 milyon euro'luk bir transfer teklifinde bulunuldugunu yazıldı. Haberi giren arkadaş ile irtibata geçildiğinde ise haberin kaynagının direk Ricardo Quaresma'nın menajeri Jorge Mendes oldugunu ifade etti. Once Mutu sonra Quaresma tabi ki transfer teklifi yapmak bişey değil maksat oyuncuyu transfer edebilmek ama anlasılan yönetimin bir yıldız kolladıgı ve olası Bobo satışında (ki zaten Bobo icin en son 6 milyon euro teklif edildiği soylenmekte ) önemli bir yıldız transferi ile karşılaşılabileceği izlenimi vermekte.

    2 yorum:

    Kadir Er dedi ki...

    İlginç gelişmeler dönüyor bu ara, karşılıklı oturup konuşmak lazım.
    Laf aramızda Quaresma tam da istediğimiz, takımın ihtiyacı olan bir oyuncu...

    Adsız dedi ki...

    Quaresma gelirse bjk için çok iyi olur Quaresma dünyacaa iyi bir kanat oyuncusu bobo ve holosko bu sene çok iş yapar ve karşısındaki oynucak adama acırım açıkçası bjk alırsa yılın transferini yapar süper ligte..