rss
twitter

    9 Temmuz 2009 Perşembe

    Beşiktas Pivotunu Buldu !

    1-2 haftadır uğraşılan transfer gerceklestirilmiş durumda , oyuncunun verimliliği acısından basarılı bir transfer hamlesi. Pota altında belki de nokta atışı yapıldı diyebilirim. Cevher ile cok iyi bir ikili olacaklardır. Cevher - Baxter cok iyi bir ilk bes rotasyonu oluştursalarda benchde ki Fletcher cok buyuk bir soru işareti. Adem Oren ile sozlesme yenilemelerinin gereksiz oldugunu dusunsemde benchde pota altında yeterli bir katkı alınması zor gibi gozukmekte. Bakalım hiç izlemediğim Kevin Fletcher hem Baxter'ı yedekleyip hem de skor anlamında yeterli katkıyı verirse bir nebze olsun yeterli bir seviyeye ulasabiliriz. Baxter oyunun iki alanında da yeterli katkıyı verebilecek seviyede ozellikle savunmada ki sertliği rakip hucumlarının direncinin erken dusmesini saglayabilir.

    Geçtiğimiz sezon Panionios ile Euroleague"de boy gösteren Lonny Baxter, Beşiktaş ile anlaşma sağladı. Önümüzdeki sezonda güçlü bir kadro kurarak başarı hedefleyen Beşiktaş Panionios takımında forma giyen Lonny Baxter ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş Cola Turka böylece geçen sezonki yabancılarından sadece Mire Chatman"ı kadroda tutarak, Kevin Fletcher"dan sonra ikinci yeni yabancı transferini de gerçekleştirdi. NBA patentli Baxter, hızlı oyunda çok etkili ve sırtı dönük top aldığında ise bitirici etkisini gösteren bir oyuncu. 30 yaşındaki deneyimli oyuncunun kariyerinde de çok önemli takımlar bulunuyor.

    3 yorum:

    Adsız dedi ki...
    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
    Adsız dedi ki...

    Sayın İsmail Arslan değerli fikirlerinizi Admini olduğunuz sitede de görmek isteriz.Zaten Beşiktaşlılar için sürekli aktif bir basketbol forumu yok. kartalbasketli günleri özlüyorum gerçekten.Şuan bjkbasket ve besiktasbasket olmak üzere 2 tane site var ve 2 sitede de çok değerli arkadaslara sahip.Gönül isterdi ki tek bir site altında herkes toplansın ve çok daha aktif bir basketbol sitesi ve forumu olsun.
    Bu arada blog ununz da çok güzel, yazılarınızın devamını dilerim.
    saygılar..

    asist time dedi ki...

    Tesekkur ederim biraz yogunluktan dolayı bir turlu forumla ilgilenmeye vaktim olmuyor zaten su anki surec de biraz olu sezon oldugu icin pek de ilgilenecek bişey de bulunmuyor:) acıkcası.