rss
twitter

    12 Ocak 2011 Çarşamba

    Allen Iverson Playofflara Kadar Yok


    Gün içerisinde gündemi en çok meşgül eden konu Allen Iverson'ın sakatlığından dolayı basketbolu bırakabileceği dedikodusuydu. Sakatlıkla ilgili ilk net bilgi salsabasket tarafından verildi. Habere göre;

    Allen Iverson konusunda sakatlığının basit bir durum olmadığı yönünde duyumlar alınca biraz araştırdım. Karşımıza 'Kemik büyümesi' rahatsızlığı çıktı. Doktorlara göre 35 yaşındaki bir oyuncu için çok da normal bir durum değilmiş. Kaval kemiğinden baldırına doğru bir baskı yapıyormuş bu büyüme ve o da haliyle ağrıya sebep oluyormuş. Pataloji sonuçlarına göre olası bir tümör ihtimalinden söz ediliyor. Şayet var ise iyi huylu mu yoksa kötü huylu mu, bu araştırılacak. İnşallah ciddi bir şey çıkmaz da onu izlemeye devam ederiz buralarda.

    Az önce de Hoopsnotes un son dakika geçtiği habere göre; Menajeri Moore'un Allen Iverson sakatlığından dolayı ameliyat olacağı ve rehabilitasyon süreci ile beraber parkelere dönmesinin 4-6 hafta arası alabileceğini belirtti. Son olarak da playofflar da oynamasını umut ettiği ifade etti. Bu sakatlık haberi hem kendisi için hem de tüm basketbolseverler için üzücü bir gelişme, umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşup parkelere geri döner.

    2 yorum:

    KLNM dedi ki...

    Anlamadım ki 4-6 hafta arası parkelere dönecekse hadi bir 4 hafta da iyleşme sürecinden sonra antreman dönemi olsun (ki 4 hafta fazla fazla) 8-10 hafta eder ki nerede ise sezonun son çeyreğine yetişir.Yani ya parkelere dönmesi 4-6 haftadan uzun o kısımda bir hata var yada play-off'dan önce dönecek.

    asist time dedi ki...

    Işte orada bir belirsizlik var. Rehabilitasyon sürecinden bahsediliyor. Belki de rehabilitasyon süreci uzun olabilir.