rss
twitter

    6 Ocak 2011 Perşembe

    Düzeltme; Vladimir Dragicevic




    Dün sabah haberi Besiktasbasketde yayınlayan abimiz Tadija Dragicevic isminin isim benzerliğinden dolayı yanlış anlaşıldığını belirtip gerçek isim ise dün twitter da yabancı kaynakların da duyurduğu; Vladimir Dragicevic.

    Tabi Tadija Dragicevic deyince herkes de bir heyecan olustu; cunku hatırlayanınız vardır muhakak Kızılyıldız ile oynadığımız Uleb Cup serisinde (berabere biten ilk mac) forma giymişti. Yanlış hatırlamıyorsam da Omar Cook ile beraber ilk macta takımının tek ayakta kalan oyuncusuydu. Hem canlı da izlediğimiz icin Tadija nın takıma direk katkı vereceğinden birçok kişinin suphesi yoktu dogal olarak.

    Vladimir Dragicevic de cok olumlu referanslara sahip bir uzun. O da cok genc daha 24 yasında. Bu tür genç oyuncular için ise bilgi alınabilecek en güvenilir kaynak Draftexpress dir. Draftexpress'e göre de Adriatik liginde geçen sezon, takıma istatistiksel etkisi baz alındığında ligde 2.sıradaydı. Bence şu dönemde alınabilecek uzunlar arasında bütce acısından en iyi tercihlerden birkacı diyebiliriz. Şu anda mesela Marcus Haislip de boşta =) ama işte bütce meselesi uygun oyuncu bulmak da kolay degil.

    Vladimir Dragicevic'in istatistikleri için tıklayınız

    Hiç yorum yok: