rss
twitter

    17 Ocak 2011 Pazartesi

    Gündemde Öne Çıkanlar


    4 günlük kısa süreli bir seyahatden sonra yeniden bloga geri dönme zamanı geldi. Bu süreç içerisinde gündem de öne çıkan bazı haberleri paylaşmak gerekirse;

    Ilk olarak Efes Pilsen, yakından takip ettiği Flip Murray'i sezon sonuna kadar transfer ettiğini açıkladı. Rotasyon içerisinde Thornton ve Rakocevic'in varlığını düşünürsek bir de savunma anlamında Sinan'dan da yeterli bir verim alındığını da varsayarsak birçok soru işaretini de beraberinde getiren bir transfer olduğunu düşünüyorum.

    Hafta başında Beşiktaş CT ile sözleşme imzalayan Hüseyin Beşok da ilk idmanına çıktı. Hüseyin Beşok transferi ile pota altı rotasyonunu genişleten Beşiktaş da pota altına bir oyuncu daha alması gerektiği kanısındayım.

    Bir diğer gelişme de Fenerbahçe Ulker den geldi. Sarunas Jasikevicius transferi ile gitmesi bi nevi kesinleşen Lynn Greer, Fenerbahce Ulker ile karşılıklı anlaşarak ayrıldı. A.J. Milano takımı ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

    Belki de hafta içerisinde ki en önemli gelişmelerden biri ise Allen Iverson'ın sakatlık durumuydu.
    Klupten de sakatlık ile alakalı resmi bir açıklamada bulunuldu;

    “BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımı oyuncumuz Allen Iverson’un tespit edilen rahatsızlığından dolayı Amerika Birleşik Devletleri’ndeki doktoruyla yapılan görüşme neticesinde kendisinin küçük bir cerrahi müdahele geçirmesi ve şubat ayının ilk haftasında rehabilitasyon çalışmaları için tekrar İstanbul’a dönmesine karar verilmiştir.

    Kamuoyunun bilgilerine sunarız.”


    Allen Iverson'ın eksikliğinden ötürü transfer çalışmalarını iki numaralı pozisyon için sürdüren Beşiktaş CT da son olarak Chris Lofton ismi gündeme geldi. Hatta bu transferin bittiğine dair dedikodular da var. Chris Lofton ile alakalı detaylı bilgilere daha sonra sizlerle paylaşırım ancak Chris Lofton için kısa bir özet geçmek istersek; takıma direk katkı sağlayabilecek seviyede bir oyuncu olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

    Hiç yorum yok: