rss
twitter

    14 Haziran 2009 Pazar

    Basketbol da Yine Yeni Yeniden ||Dış Rotasyon Ismi Gecenler ; Mustafa Abi - Murat Kaya - Ersin Gorkem

    Bu sezon ki istikrarsız sezondan sonra acıkcası cok fazla şevkim kalmamıştı, bir de yogunluk da eklenince blog ve ajansspor da ki yazıları yavas yavas aksatmaya en sonunda da ne yazık ki bir sure sonra bu yazı işleri ile ilgilenememeye baslamıstım.

    Yine herşey silbaştan baslıyor. Ama bu sefer tek fark aynı kocla devam ediyoruz. Dış rotasyonda elimizde Haluk Yıldırım ve Omer Unver var. Omer zaten fazla sure almıyordu Haluk Yıldırım da yası itibarile artık surelerinde daha bir azalma olacaktır. Gectigimiz yıldan Muratcan Guler ile de devam edilmeme taraftarıyım. Aldıgı maas ile dogru orantılı olarak bir turlu belirli bir istikrar yakalayamadı sut istikrarı ise hala aynı telekom da gecirdiği yıl oyununu geliştirmek yerine daha da geriye atmış. Dış rotasyonumuzda bizle ismi gecen oyunculara bakacak olursak;




    1) Mustafa Abi


    Gectiğimiz sezonu sakatlıklar ile bogusarak geciren Mustafa Abi eskiden oldugu gibi yine Besiktas da kendini bulabilir. Muratcan Guler den cok daha tecrubeli ve cok daha iyi savunmacı olan Mustafa Abi'nin ceza sutları da yine Muratcan Guler'e gore cok daha iyi duzeyde.

    Edit: Muratcan Guler ile yeniden anlasıldıgı icin artık Mustafa Abi defteri de kapanmıs durumda.














    2) Ersin Gorkem



    Ersin de Turkiye standartlarında onemli bir skorer. Savunmada ne kadar aksasa da hucumda yeterli seviyede performans sergileyebiliyor. Sanırım bircok takımın transfer listesinde zor bir transfer gibi gozukmekte ama hangi takım alırsa da o takım adına onemli bir hamle olacaktır.













    3) Murat Kaya



    Aşağıda ki post da belirttiğim gibi yerli piyasasında onemli isimlerinden biri. "Murat Didin doneminde cok almaya calıstık ama Galatasaray ile 3 yıllık sozleşme imzalamıstı. Sozlesmesi bu sezon sonu bitiyor. 3 yıl once almayı basaramamıstık umarım yeni sezonda takıma kazandırırız." Cok begendiğim bir oyuncu ve her sene oyununa bir kademe yukselten bir oyuncu.

    Hiç yorum yok: