rss
twitter

    16 Haziran 2009 Salı

    TBL Final Serisi || Cezalar Belli Oldu


    Meshur Sportmenlik Dışı Faul dudugu ile gerilen ortamda hakem masasını tekmeleyen Rasim Basak 6 mac ceza almıs. Cok daha fazla ceza almasını bekliyordum. Nba de boyle bir hareket yapsa herhalde 6 mac degil de 6 ay bile alabilirdi. Chatman sadece rakip takım oyuncusuuna itmekten 3 mac ceza almıstı. Milli Takım Kocumuz Tanjevic ve Mirsad Turkcan'a da ceza gelmemiş iyi bir emsal oldu a diğer koclar icin, artık istedikleri gibi hakeme itiraz edebilirler hem de soyunma odasına kadar. Mirsad Turkcan gibi de hakeme itiraz edebilirsiniz nasıl olsa cezası yok.

    Diğer cezalar ise;

    Kurul, bugün yaptığı toplantıda, 14 Haziran'da Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker takımları arasında oynanan Beko Basketbol Ligi play-off final serisi maçında, hakem masasına tekme atmak, uygunsuz küfürlü sportmenliğe aykırı söz ve davranışlarda bulunmaktan, sarı-lacivertli oyuncuya 6 müsabakadan men cezasının yanı sıra 10 bin TL para cezası uyguladı.

    Bu arada, maç sırasında taraftarlarının sahaya yabancı maddeler atması ve bu nedenle oyunun durdurularak 1 kez anons yapılması dolayısıyla 5 bin TL ve küfürlü tezahürat nedeniyle de 7.500 TL olmak üzere, Fenerbahçe Kulübü Basketbol Şubesi'ne toplam 12.500 TL para cezası verildi.

    Hiç yorum yok: