rss
twitter

    14 Haziran 2009 Pazar

    Gurovic Out ! Rakocevic ve Jankunas In !


    Sezon basında belkide en cok merak edilen 2 oyuncudan biri idi Gurovic. Giricek sakatlıklarla butun sezonu gecirirken Gurovic once cezalar ardından da sakatlıklardan sonra o da ligimizde pek bir varlık gosteremeden sezonu bitirdi. Duyduk ki Kızılyıldız'a geri donuyormus hatta 10-15 dk da olsa Kızılyıldız da genclerle oynamak istediğini belirtmiş Eee bana da bu yaşta 1 milyon kusur para verseler bir sonra ki sezon vefa gostereceğim takıma giderim. Bazı yabancılar Turkiye'ye tatile gelir bazıları ise oynamaya Gurovic bu yasta guzel bir tatil gecirdi diyebiliriz birde ustune o kadar para alarak. Bu sezon ligde toplam oynadıgı mac sayısı 15 cift haneli sayı urettiği mac sayısı 5.

    http://www.sportando.net/eng/europa/esteri/2751/gurovic_wants_to_play_again_for_red_star.html





    Rakocevic icin yapılan acıklamalarda onumuzde ki sezon 3 takımdan birinde forma giyeceği soyleniyor. Siena-Efes veya Tau. Charles Smith cok iyi bir savunmacı olabilir ama hucumda cok bireysel bir oyuncu oldugu icin bir turlu takım oyunu icerisine monte edilemedi. Rakocevic, Aynı Charles Smith ve Gurovic tarzı bir skorer o da cok şut endeksli bir oyuncu ama diger oyunculara gore bir artısı takıma baglı oynar cıkıp dışarı top alıp kendi sutunu yaratmaya calısmaz takım ona her zaman sut yaratır. Rakocevic Efes'e gelirse ki ihtimali yuksel Italya'da o kadar para verilmiyor Euroleague icin onemli bir hamle olacaktır.





    Efes Pilsen 'in pota altı hamlesi ise gercekten muthis. Yası Draft için çoktan geçsede bircok NBA Scoutlarının takip ettiği Jankunas Efes Pilsen ile anlaşmış. Hayırlı olsun. Efes Pilsen icin gercekten cıtayı yukseltecek bir tercih. Bir 4 numarada olabilecek butun yetenekler Jankunas da var. Artık genc Avruplılar Nba de tutunamaycagı cok iyi bildiğinden Avrupa'nın onde gelen kluplerini tercih etmeleri de artık Nba sevdalı oyuncuların sayısının azaldıgının gostergesi olsa gerek. Bir de gelecek sene en az 2 Avrupalı oyuncu kuralı dusunuldugunde de lig icinde onemli verim alınaacaktır.

    Hiç yorum yok: