rss
twitter

    24 Haziran 2009 Çarşamba

    +1 Kevin Fletcher Oldu !




    Bilindiği uzere gelecek sezon 3+2 kuralı ile kadrolarında 5 yabancı bulunduran oyuncular en az 2, kadrolarında 4 yabancı bulunduranlar ise en az 1 Avrupalı yabancıo oyuncu kadrolarında buluındurmaları gerekmekte. Besiktas da ilk yabancı transferini Makedon pasaportlu Kevin Fletcher'ı transfer ederek gerceklestirdi. Kevin Fletcher soylentilere gore uzun rotasyonunda gelecek pivotun arkasında oynayacak. Aslında istatistiklerine bakıldıgında bizim eski oyuncumuz Andy Ellis'e oyun mantelitesi cok benziyor. Yararlı olabilecek bir oyuncu. Ncaa kariyerine Colorado Universitesinde baslayan Fletcher 2002/2003 sezonunda ilk Avrupa deneyimini Portekiz'de Casino Figueira Ginasio takımında geciriyor. Ardından 2003/2004 sezonunda Polonya'nın Aveiro Basket takımına transfer olduktan sonra uzun yıllar Polonya'da basketbol kariyerini geciren Fletcher bu kadar sonuk gecen kariyerinde en iyi transferini 2007 yılında Aris takımına transfer olarak basarıyor. Yunanistan'da Euroleague maclarına da cıkan Kevin Fletcher gecen sezon Rusya'da kariyerini surdurdu.
    Bu arada gecen hafta dillendirdiğimiz Engin Atsur transferinde ; http://asisttime.blogspot.com/2009/06/engin-atsur-besiktas.html
    son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Takımda da Haluk Yıldırım-Muratcan Guler ve en onemlisi Cevher Ozer ile yeniden anlaşıldı.

    3 yorum:

    Adsız dedi ki...

    Dillendirdiğiniz Engin Atsür haberinin kaynağını da belirtin ve üyesi olduğunuz sitenin altyapısı ile biraz daha ilgilenin sevgili İsmail Aslan.

    asist time dedi ki...
    Bu yorum yazar tarafından silindi.
    asist time dedi ki...

    tatildeyim abicim hele bir sezon oncesi transferler bitsin:)