rss
twitter

    13 Kasım 2010 Cumartesi

    TBL #5 || Beşiktaş CT - Oyak Renault Maçı Sonrası


    Kontrolunu Kaybetme Ve Maça Kendini Kaptırma, bu sorun sadece Oyak maçında kendini göstermiyor, Samsun’daki Telekom turnuvasında da vardı ancak o zaman bunun bir turnuva olduğunu göz önüne almış ve düzeleceğini düşünüyorduk. Görülüyor ki ligin 5. haftası geride kalmasına rağmen bu defekte çözüm bulamadık.

    Oyak uzunları faul problemine girdiğinde içeri kullanmaya devam edip rakip savunmanın sertliğini otomatikman bir seviye aşağı çekeceğimize deplasman atmosferinin ve rakibin ivmesine kapılarak bunu yapmadık. 1. ligde yıllarca oynamış ve koçluk yapmış her koç teoride bu tür anlarda ne yapacağını bilir lakin sorun bunu sahaya yansıtabilmekte. Tüm bunların yanında Bekir ve Cüneyt gibi çok önemli iki dış adamın sakatlıklarından dolayı deplasmanda kesinlikle rakibin temposuna uymamak gerekirdi. Bu yüzden 31 üçlük denemesi sizden 21 fazla top kullanan rakibe karşı iki ucu keskin bıçak gibidir. Rakibin orta karar bir üçlük yüzdesi olsaydı bu maçı kaybederdik.

    Ayrıca rakibin bu kadar çok hücum ribaundlarını 2. şans sayısı olarak değerlendirememesi de maçı kazandıran kritik noktaydı.




    H.Yoney

    5 yorum:

    BJK4EVER dedi ki...

    Euro Cup macini hangi kanal verecek acaba? Eurosport mu???

    Adsız dedi ki...

    @BJK4EVER

    evet Eurosport veriyor.

    asist time dedi ki...

    Evet şu an için Eurosport verecek gibi duruyor.

    BJK4EVER dedi ki...

    Eurosport'un sitesinde tv schedule olarak Alba Berlin ve sonra da PAOK maci gozukuyor? Kesin mi bizim maci verecegi??

    asist time dedi ki...

    edit: Mac trt 3 de yayınlanacakmış arkadaslar.