rss
twitter

    16 Kasım 2009 Pazartesi

    Chris Lofton Artık Serbest


    Geçen sezon inanılmaz bir Türkiye kariyerinden ( Fenerbahce'ye karşı 47 Ted Kolejlerine karşı 61 sayı) sonra adından sıkca bahsettiren Chris Lofton. Yazın önce Nba Yaz kampında NBA şansını kovalamıştı. Nba şansını elde edemeyince; eski adı ile Tau Ceremica yeni adı ile Caja Laboral Baskonia takımı ile 3 aylık sözleşme imzalamıştı. Ama Ispanya'da 3 ay boyunca hiç süre alamayınca bugün yapılan açıklama ile ACB kariyeri de hiç süre almadan bitmiş oldu. ChrisLofton'ın yeni durağı neresi olur bilinmez ama Türkiye Ligine geri gelmesini isterim.

    Bu arada Ingiltere pasaportuna sahip Pops Mensah-Bonsu, Houston Rockets'ın kadro derinliğinden ötürü takımdan ayrıldıktan sonra Avrupa'ya geri dönüş yapıp Real Madrid ile sözleşme imzaladı. Aslında Messina'nın pek sistemine uyan bir oyuncu değil ama Mensah gibi savaşçı bir oyuncuyu da kaçırmak istememişlerdir.

    Bir diğer transfer haberi ise Quincy Douby'nin Türkiye'ye geleceği yönünde. Türkiye'den bir takımla anlaştığını ve Nba'de bu hafta içerisinde bir takım bulamazsam Türkiye'ye gideceğini ifade etmiş. Bu takım da büyük bir ihtimal Fenerbahce Ulker olduğunu dusunuyorum. Solomon'un yollanmasından sonra pure bir numara transfer edileceğini dusunuyordum ama Douby de aynen Greer gibi 1,5 -2 numara oyuncular. Bence yanlış bir tercih olabilir ama yine de piyasa da o seviyede dış oyuncuların sayısı da az olduğunu da unutmamak lazım.


    4 yorum:

    Adsız dedi ki...

    Beşiktaş'ta herhangi bir transfer çalışması var mı bildiğiniz acaba?

    asist time dedi ki...

    Su an için herhangi bir çalışma oldugunu sanmıyorum. Gecen hafta içinde de Burak Hoca nın boyle bir acıklaması da vardı. Takım iyi gittiği için de duzeni bozmak istemiyorlar.

    Adsız dedi ki...

    Douby de Daçkayla anlaşmış:)

    Adsız dedi ki...

    efes için on hazırlık demek ki