rss
twitter

    3 Eylül 2009 Perşembe

    Schweppes European Trophy

    Bu yıl 4.kez düzenlenecek ve 8 takımın katılacağı Schweppes European Trophy 2009'a Erkek Basketbol Takımımız da davet edilmiş. Turnuva afişlerinden anladığım kadarıyla Alman ekibi Ewe Oldenburg turnuvaya katıl(a)mayınca, bizi davet etmişler.

    3-6 Eylül arasında Belçika'da düzenlenecek turnuvanın değişik bir statüsü var. Toplam 10 maçın oynanacağı turnuvada, yedincilik ve beşincilik maçları yok. Ancak 5-8.cilik arası klasman maçları yapılacak. Yani sıralamada ilk 4 takımdan sonra elde iki tane beşinci, iki tane yedinci olacak. Biz ilk gün kazanırsak, o iki'lemelerden kurtulacağız tabii.

    Takımlar birbirleriyle de eşleştirilmiş. İlk günkü rakibimiz Belçika ekibi Spirou Charleroi. Rakibimizle 2005/06 sezonunda Uleb Kupası'nda aynı grupta yer almıştık. Deplasmandaki maçı 71-56 kaybederken, İstanbul'da 79-56 kazanmıştık. Bu da ekstra bir not olsun.

    Maçımız Perşembe günü TSİ 21.25'te başlayacak. Kazanırsak Cumartesi günü TSİ 21.55'te Ooestende (Belçika) - Strasbourg (Fransa) ikilisinin galibiyle karşılaşacağız. Kaybedersek de bu maçın kaybedeni ile Cuma günü TSİ 21.25'te oynayacağız...

    Turnuvanın tam programı için tıklayın .

    3 yorum:

    Adsız dedi ki...

    bu sezon da pek umutlu degilim

    Adsız dedi ki...

    Umutlu olsan ne olur iyi takım kuruldu da maçlara mı geliyorsunuz. Alışmışsınız Çarşı gibi bedavacılığa.

    asist time dedi ki...

    arkadaslar adsız yorumları yakın zamanda kaldırablirim. Lutfen bari isimlerinizi yorumlarınızın altına yazın. Yanlzı cevap veren adsız arkadası bir yerden cıkarıyor gibiyim ama :)