rss
twitter

    6 Eylül 2009 Pazar

    SET'yi İkinci olarak tamamladık... 72-98

    Belçika'da düzenlenen Schweppes European Trophy'de iki Belçika ekibini geçerek finale yükselen Erkek Basketbol Takımımız, finalde Fransız ekibi BCM Gravelines'e 98-72 mağlup olarak turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

    Takımımız, ilk periyodu 24-23, devreyi ise 47-44 geride kapamış. Üçüncü periyodda özellikle Cevher'in sorumluluk almasıyla 23.dakikada 53-52 öne dahi geçmişiz. Ancak bu dakikadan sonra hücümda büyük bir tutukluk başlamış. Periyodun son 7 dakikasında rakibimiz 5-23'lük bir seri yakalamış ve son periyoda 58-75 önde girmiş. Son periyodda da farkı iyice açarak maçı 98-72 kazanmış.

    Hazırlık döneminin ardından yoğun bir turnuva programına girmek etkilemiş olmalı takımı. 4 günde 3 maç oynayan takım, 3.maçın ikinci yarısında oyundan iyice kopup gitmiş. 53-52 öne geçtikten sonra, maç sonunda 26 sayı fark yemenin başka bir açıklaması yok benim için. Son 17 dakikanın skoru 19-46.

    Yine de oyuncularımıza ve teknik heyetimize teşekkürler. Sezon öncesi güzel bir heyecan yaşattılar bize. Kupayı alsaydık süper olurdu ama olmadı. Canları sağolsun.

    3 yorum:

    Adsız dedi ki...

    Yorgunluğun etkisi muhakkak var, şu anda yabancılar tam randıman vermiyor. Engin milli takımda dolayısıyla yapı henüz oluşmadı. İlerleyen turnuvalarda daha net bir fikir elde edilir. Burak hocayı severiz akıllı biri savunmaya ağırlık vermesi gerektiğini kimsenin söylemesini gerek kalmadan uygulamaya başlar umarım.

    Adsız dedi ki...

    Yorgunluk falan diyerek bu yenilgileri kapatmamak lazım bu bize ilerisi için zarar verir.Fransa gibi vasat bir ligin sıradan bir takımından yenen 26 fark var sonuçta ortada.Bir uzun bir de skorer lazım takıma aslında ama bir transfer bile yapılacağını sanmıyorum bu saatten sonra.Yine de Fletcher,Adem ve Muratcanın oynamadığını Baxterın sakatlıktan yeni kurtulduğunu düşünmekte fayda var.

    Adsız dedi ki...

    Kimsenin kapattığı yok. Çok şükür o tür manipülasyonlar yapacak yapıda da değilim. Bende senin gibi adsız yazıyorum ama konuşma adabıyla ve terbiyesiyle yazıyorum. Klavye başında olman saldırganlık yapma anlamına gelmez.