rss
twitter

    29 Haziran 2008 Pazar

    Preston Shumpert Efes'te!


    Preston Shumpert Efes'te!

    Daha önce Charles Smith, Sinan Güler ve Milos Vujanic'i kadrosuna katarak, transfere hızlı bir giriş yapan Efes Pilsen, son olarak da Beşiktaş Cola Turka'nın Amerikalı skoreri Preston Shumpert'i transfer etti! Preston Shumpert Efes Pilsen ile 2 yıllık anlaştı!

    Geçen sezon Beşiktaş Cola Turka'da harika bir sezon geçiren ve takımının hem Uleb Cup da ki başarısında hem de Beko Basketbol Ligi'nde ki normal sezon liderliğinde önemli pay sahibi olan Preston Shumpert Efes Pilsen ile 2 yıllık anlaştı. 

    Unics Kazan ve Ureal Great'in de ısrarla istediği Preston Shumpert'in, Efes Pilsen de eski koçu Ergin Ataman ile çalışacak olması da Efes Pilsen'i tercih etmesinde önemli rol oynadığı gözükmekte ... 

    Bu arada başta Ergin Ataman ve Sinan Guler'den sonra da Preston Shumpert'i de kaybeden Beşiktas Cola Turka da Muratcan Güler , Haluk Yıldırım , Adem Ören ile anlaştığı ve koç olarak da Burak Bıyıktay'ın takımın başına geçeceği ve yabancı transferin de guard olarak Willie Deane ile görüşmelere başlanıldıgı söylentiler arasında.. 

    Bu bilgilendirme, Preston Shumpert in menajerlik şirketi, www.doublebmanagement.com'da yer aldı..

    http://www.ajansspor.com/basketbol/tbl/h/20080625/preston_shumpert_efeste.html

    Hiç yorum yok: