rss
twitter

    29 Haziran 2008 Pazar

    F.Bahçe Ulker oyun kurucusunu buldu!


    Fenerbahçe Ülker'in, İtalya Ligi'nde normal sezonu 4. sırada tamamlayan Air Avellino nun 1.68'lik oyun kurucusu Marques Green ile 2 yıllığına anlaştığı oyuncunun menajerlik sitesinde yer aldı!

    Türkiye'de 2006/2007 sezonunda Casa Ted Kolejliler'de forma giyen Marques Green normal sezonda 17.3 sayı, play-offlar da ise 14.6 sayı ortalama tutturmuştu. 

    Geçtiğimiz sezonu da İtalya'nın Air Avellino takımında geçiren Marques Green İtalya Kupası'nı kazanmasında da takımı adına önemli bir rol oynadı. İtalya Ligi'nde ise 13.1 sayı 6.5 asist ve 3.6 top çalma istatistikleri ile oynadı. 

    33.5 dakika ortalama ile oynayan Marques Green, İtalya Ligi'nde 17.7 Efficiency'e (Verimlilik) sahip bunu 40 dakikaya vurduğumuz da 21.1 gibi bir oran ortaya çıkıyor, bu da ligde takımı adına winner tarzı bir performans sergilediğini gösteriyor. 

    Pozisyon bilgisi baz alındığında ise; ligde ortalama 12.6 ortalama ile farklı set içerisinde yer alan olan Marques Green'in takımı adına set içerisinde yüzde 77 gibi yüksek bir orana sahip olması da başarılı olduğunu gösteriyor. 

    Aynı zamanda geçen sezon Marques Green ile aynı takımda oynayan Devin Smith 'in de Fenerbahçe Ülker'e yakın olduğu da söylentiler arasında.


    http://www.ajansspor.com/basketbol/tbl/h/20080627/fbahce_oyun_kurucusunu_buldu.html

    Hiç yorum yok: