rss
twitter

    21 Şubat 2011 Pazartesi

    Nba All-Star Weekend 2011 || Bir Nba All Star'da Böyle Geçti !

    Bu sezonki Nba All Star organizasyonu son yılların en zevkli organizasyonlarından biri idi. Özellikle smaç yarışması bana göre Nba tarihin en seyir zevki yüksek smaç yarışmasıydı.

    Rookie Challenge @ Friday Events



    2011 Nba All Star heyecanı Cuma günü oynanan Rookie - Sophomore ( Çaylaklar ve 2.yıl oyuncuları) maçı ile başladı. All Star gösterisinin ilk seansı ise Çaylaklarındı. Los Angeles'da oynanan maçta geçen sene olduğu gibi yine Çaylaklar 148-140 kazanmayı başardı. Çaylak takımında yer alan Washington Wizard'ın genç yeteneği John Wall 12 sayı 22 asist ile maçın MVP'si oldu.

    Celebrity Game @ Friday Events



    Cuma günü Rookie maçı ile beraber programda Celebrity maçıda yer alıyordu. Celebrity maçında ise Scottie Pippen'lı Doğu takımı Justin Bieber'lı Batı takımını 54-49 yenmeyi başardı.

    Haier Shooting Stars @ Saturday Events



    Nba All Star haftasonunda ise Cumartesi günü,hiç unutulmayacak enstantanelere sahne oldu. Günün ilk yarışması olan şut performansı yarışmasını Atlanta Hawks 1.10 saniyede tamamlayarak kazandılar.

    Skills Challenge @ Saturday Events



    Günün ikinci yarışması ise Chris Paul'un favori çıktığı yetenek yarışmasıydı. Ancak Chris Paul şansız bir şekilde turnikeyi bile kaçırınca finalde Russel Westbrook'u geçen Stephen Curry, bu sezon ki yetenek yarışmasını kazanan oyuncu oldu.

    3 Point Contest @ Saturday Event



    All Star haftasonlarının en renki yarışması olan üçlük yarışmasında ise finale kadar heyecan devam etti. Ray Allen, Paul Pierce ve James Jones'un yarıştığı finalde ise kazanan son bölümde renkli top hariç hepsini sokan ve 20 puan toplayan James Jones oldu.


    Slam Dunk Contest @ Saturday Events (Blake Griffin || Are You Kidding Me! Full)



    All Star haftasonu Cumartesi gününün son yarışması ise merak beklenen smaç yarışmasıydı. Son yılların değil, şahsen Nba tarihinin en güzel smaç organizasyonuna sahne olan yarışmada Blake Griffin yaptığı muhteşem şov ile smaç yarışmasının şampiyonu oldu. Ancak üçtopu birden smaç vuran Javale McGee'ye haksızlık edildiğini düşünüyorum. Ama olsun bize böyle bir smaç yarışmasını izlettirdiklerle artık seneye iyice beklentiler arttı. Blake Griffin'den sene kafasını potaya sokup, metrobüsün üzerinden vuracağı smaçlar görmek istiyorum.

    Nba All Star Saturday Night Movie


    Nba All Star Games @ Sunday Events



    Pazar günü ise merakla beklenen All Star maçı sahne aldı. Açıkcası All Star maçıda diğer All Star maçlarına nazaran beklentileri karşıladı diyebiliriz. Güzel sahnelerin yaşandığı All Star'da Batı, Doğu'yu 148 - 143 yenmeyi başardı. LeBron James'in triple double yaptığı maçta, Kobe Bryant 37 sayı 14 ribaund 2 asistlik performansı ile kariyerinde 4.kez All Star'da MVP olmayı başardı.

    Hiç yorum yok: