rss
twitter

    7 Şubat 2011 Pazartesi

    Bir Beko All Star'da Böyle Geçti


    Bu sezonki Beko All Star organizasyonu belkide tüm zamanların en sönük All Star organizasyonuydu. Organizasyonun en güzel yani ise Russian Bar Trio'nun o harika gösterisiydi.

    2011 Beko All Star organizasyonunun ilk yarışması 3 sayı yarışmasıydı. 3 sayı yarışmasına Ömer Onan, David Holston, Yunus Cankaya, Rasim Başak, Michael Ignerski ve Alwin Snow katıldı. Yarışma öncesi açıkcası favorim Yunus Çankaya idi. Ama heyecandan olsa gerek finale kalamadı. Ilk turda Alwin Snow 21, Ömer Onan 16 ve Rasim Başak 13 puan alarak finale çıkmayı başardılar. Finalde ise Show Tv saolsun reklamdan geç dönünce Rasim Başak'ın performansı ve Ömer Onan'ın ilk şutlarını göremedik.Finalde Alwin Snow 9 puan yaparken Ömer Onan 14 sayı yaparak 2011 Beko All Star da üç sayı şampiyonu oldu.


    Programın ikinci yarışması ise smaç yarışmasıydı. Smaç yarışmasında daha önce belirlenen isimlerden Lawrence Roberts,Vincent Grier ve Antwain Barbour yarışmaya katılmadı. Bu eksiklerden sonra yarışmaya Antalya BŞB'den James Christopher dahil edildi. Smaç yarışmasına katılan diğer oyuncular ise; Ilkan Karaman,Altan Erol ve Tyler Smith oldu. Smaç yarışmasıda keyif olarak beklentileri karşılayamazken, ilk turdan sonra finale Tyler Smith ve James Christopher çıkmayı başardı. Finalde ise Tyler Smith bacağın arasından topu geçirerek vurduğu smaç sayesinde smaç yarışmasını kazandı.

    2011 Beko All-Star maçında ise Yerli Karması, Yabancı Karmasını hakem Fatih Söylemezoğlu'nun katkısı ile 128-127 yenmeyi başardı. Maçın MVP'si ise Yerli Karmasından Pınar Karşıyakalı genç oyuncu Birak Batuk, 26 sayı 6 ribaund 4 asistlik performansı ile kazandı. Bu kadar sönük geçen All Star'ın bir diğer güzel yanı ise Haluk Yıldırım'a verilen ödüldü. 10. kez All Star seçilen Haluk Yıldırım'a Yıldızların Yıldızı ödülü verildi.

    Hiç yorum yok: