rss
twitter

    12 Temmuz 2008 Cumartesi

    Transfer Bombaları







    Temmuz ayına girilmesi ile beraber resmi olarak sozleşmeler de imzalanmaya başladı yaklaşık 2-3 hafta önce duyurdugumuz Kasun ve Cuneyt haberleri de yavas yavas netlik kazanma aşamasına da geldi diyebiliriz. Efes Pilsen Kasun dan önce Engin Atsur u açıkladı ve bu ikilinin yanına Shumpert i de eklerlerse gelecek sezon Ergin Ataman lı Efes Pilsen in hedeflerine ulaşılamaması için hiçbir neden kalmayacak.



    Bununla beraber diğer tranfer bombalarına da Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka patlatmak uzere. Galatasaray Cafe Crown un Polat Kocaoğlu nu resmiyete kavuşturduktan sonra Andrija Zizic ile de buyuk olcude anlaştıgı belirtiliyor. Zizic - Polat - Cemal -Huseyin ve  yeni 4 numara ile pota altında cok yumuşak ve ribaund sıkıntısı çekebilecek bir pota altı oluşturuldu gibi.

    Beşiktaş Cola Turka cephesinde ise eski Efes Pilsen li Marcus Brown ile anlaştığı ve Cuneyt Erden le anlaşmak uzere oldukları biliniyor. Belki de genc koc Hakan Demir yonetiminde Cuneyt - M.Brown - Haluk Yıldırım gibi çok tecrubeli bir kadro kurarak önemli seviyelere gelindiğinde önemli bir şans doğabilir. Bunun yanında Seref Yalcın ın dunyaca unlu bir guard ile gorusuyoruz ifadelerini dogrulayan bir transfer daha gercekleşebilirlerse ligimizin kalitesi git gide arttığının gostergesi olabilir. Turk Telekom ise El-Amin in yerini eski Olympiakos'lu Roderick Blakney ile doldurdu. Yanlız en dikkat edici bombayı ise Ahmet Kandemir li Mersin Buyuksehir Belediyesi yapmak uzere Undraft isimlerden 2 cok buyuk yıldız adayı kadrolarına katmak uzereler.

    Hiç yorum yok: