rss
twitter

    6 Nisan 2010 Salı

    Gündemden Kısa Kısa

    Projelerden dolayı 1 haftadır blog ile ilgilenemiyordum. Bu bir haftalık sürecte ilginç gelişmeler yaşandı, bunları özet olarak geçmek gerekirse;

    - Oncelikle 2010 Dünya Basketbol Şampiyonasının resmi tanıtım videosu yayınlandı. Şahsen emeği gecen herkesin ellerine sağlık harika bir video oluşturmuşlar.



    izleyemeyenler

    - Bir diğer önemli bir gelişme ise, Gasper Vidmar'ın geri donmesi idi. Bilindiği gibi Omer Asık'ın sakatlığı düzelmesine rağmen, klüple yaşadığı sözleşme sorunundan ötürü forma şansı bulamıyordu. Vidmar'da tam tersine Slovenya'da kendini bulmuştu. Artık uzun rotasyonu daha dengeli bir hal almış oldu.

    - Diğer bir gelişme de üzücü bir haber. Nba'de Milwaukee Buck forması giyen Andrew Bogut çok talihsiz bir şekilde bir fast break sırasında smaç vururken Amare'nin hafif itmesi ile kolunun ustune düştü. Gercekten görüntü bile korkutucu. Bu sakatlıktan sonra belki de bu sezonun en göze batan dikkatleri üzerine çeken takımı Milwaukee'de çok büyük kayıba uğramış oldu.



    izleyemenler

    - Ve son olarak bu sabaha karşı oynanan Ncaa finalinde Krzyzewski efsanesi devam etti ve finalde Duke , gönüllerin şampiyonu Butler'ı yenerek bir kez daha Ncaa şampiyonu oldular.

    2 yorum:

    Adsız dedi ki...

    bogut'un pozisyonu cok kotu ya

    Adsız dedi ki...

    Omer Asık olayının içeriği nedir ?