rss
twitter

    12 Şubat 2010 Cuma

    NBA 2010 Dallas All Star Weekend Tahminleri



    Yine yeni yeniden bir All Star haftasonu ile karşı karşıyayız. Bana biraz bu haftasonu sönük geçecekmiş gibi geliyor. Son olarak Kobe'nin de oynayamayacağı açıklandıktan sonra iyice heyecan azalmış durumda. All Star tahminlerine geçecek olursak;

    - Günün ilk etkinliğinde Dr. Mehmet Öz’ün Hollywood starları ve efsane NBA oyuncuları ile birlikte yer alacağı NBA All-Star Celebrity maçı gerçekleştirilecek. Dr. Mehmet Öz bu akşam NBA All-Star Celebrity takımına katılan ilk Türk olma unvanını alacak. Celebrity maçı saat 02.00’da başlayacak.

    Özellikle celebrity maçında Chris Tucker gibi Mark Cuban gibi Magic Johnson gibi kişileri görünce çok neşeli geçeceğinden şüphem yok.

    - Günün ikinci etkinliğinde, NBA’de ilk yılını geçiren
    Çaylaklar Karması (Rookies) ile 2. yılını geçiren oyunculardan kurulu karma (Sophomores) karşı karşıya gelecek. American Airlines Center’daki Çaylaklar Karması maçı saat 04.00’da başlayacak.

    Kadrolara bakıldığında bir surpriz olmazsa Sophomores'lar yani ikinci yılını geçiren oyuncular maçı kazanırlar.

    - Ve Cumartesi günü Yetenek, 3 sayı ve her sene merakla beklenen smaç yarışması var.



    Yetenek yarışmasında; Derrick Rose - Brandon Jenings - Steve Nash ve Deron Williams katılacak. Her ne kadar Nash bu yarışmada tecrubeli de olsa Derrick Rose'dan sürpriz bekliyorum.

    3 sayı yarışması da büyük bir çekişmeye sahne olacak gibi; son şampiyon Deaquan Cook'un bu sene pek şansının olacağını sanmıyorum. Galliniari seri bir atıcı olmadığı için onunda fazla şansı olmadığını düşünüyorum. Bana Pierce ve Billups arasında geçer gibime geliyor ve kazanan da bence Billups olacaktır.

    Büyük heyecana sahne olacak smaç yarışmasına geçecek olursak; Nate Robinson ile Shannon Brown arasında inanılmaz bir çekişme olacağını düşünüyorum. Jurilerin puanlama sırasında abartmazlarsa Shannon Brown son şampiyon Nate Robinson'ı geçeceği düşünüyorum.

    - Pazar gün ki All Star maçını da Kobe'nin olmadığını da düşünürsek Doğu'nun rahat alacağı bir maç olacaktır.



    2 yorum:

    Bestbasketballpicks.com dedi ki...

    çok güzel bir blogmuş, yeni gördüm, sitemi de takip edebilirsiniz..

    www.bestbasketballpicks.com

    asist time dedi ki...

    tesekkur ederim.