rss
twitter

    19 Ocak 2010 Salı

    Ezel || Spoiler




    Eskiden Lost dizisi ile ürettiğimiz spoiler ların hattı hesabı yoktu. Ve Ezel dizisi de bir nebze olsun bu yolda ilerliyor diyebiliriz. Bu blogda ilk defa yerli bir diziye yer veriyorum. Geçen hafta ki bölümü ile öyle bir final sahnesi yaşattı ki hala ne olacağı merak konusu. Tam bu sırada dizinin kanal transferinden sonra şöyle bir spoiler a rastladım aslında az çok tahmin ettiğimiz bir spoilerdır.

    Show Tv’den Atv’ye transfer olan Ezel dizisi şüphesiz süprizleriyle hepimizin dikkatini çekiyor. Bu hafta eski bölümü yayınlanacak olan dizinin senaryosu hakkında bazı duyumlarımız var. Paartesi akşamları ekrana kitleyen dizide şaşırtıcı olaylar sürüp gidecek. Hiç tahmin etmediğiniz gelişmelere hazır olun.

    Alınan bilgilere göre Ömer’in arkadaşlarının soyduğu kumarhane aslında Ramiz Dayı’nın kumarhanesiymiş. Ramiz dayı kumarhaneyi soyanların kim olduğunu biliyormuş. Aslında hapishanede değilmiş ama Ömer’i arkadaşlarına karşı yetiştirmek ve intikam aldırabilmek için hapishaneye girmiş ve Ömer’i kendine sağ kol edinmiş. Bugünlere kadar yetiştirmiş. Onun öfkesine öfke katmış. Yani Ramiz Dayı göründüğü kadar “Ömerci” ya da “Ezelci” değil. Oynadığı bütün oyunların arkasında kendi kumarhanesinin intikamı yatıyormuş. Bunlar sadece Ezel ortamından birilerinden alınan duyumlar. Yorumu size kalmış


    Kaynak

    Hiç yorum yok: